Opendeurdag 30 jaar Afibel : Bedankt
25 jun : 16:41  by William Keuninckx
Het was weer een super leuk feestje gisteren.
Mede door onze trouwe klanten en de buren, was deze jubileum editie weer een enorm succes.


Dank aan iedereen voor de mooie en soms veel te grote cadeaus. Deze komen zeker van pas.
Onze dank is ook groot voor IZZY die een degelijk optreden ten beste gaf. Semi akoestische muziek van de bovenste plank. Deze klepper uit Diest zal zeker nog bij ons mogen komen spelen.
Muzikaal ontbrak er niets bij het wervelende optreden van TRIO BLUF. Deze kerels uit de Kempen staken onze feesttent reeds voor de derde keer in lichterlaaie. Iedereen was mee en dat lag vooral aan hun.
De lekkere partybroodjes van MUNA werden gretig opgegeten. Deze professionele cateraar onder leiding van Zahra Wolfs deed ons aan niets ontbreken. Ook VW RETRO CAFE gaf weer het beste van zichzelf met super snelle bediening. Hun cocktails konden worden gesmaakt, maar ook de lekkere frietjes en hapjes.
De Wafeltjes van Ons Bomma werden een begrip onder het publiek. Wes Meurrens mag fier zijn op zijn team en natuurlijk op de lekkere wafeltjes die dank zij hem worden gebakken.
Jurgen Smitt van FOTOLOX legde alles vast voor de eeuwigheid met zijn fototoestel.
De foto's van onze opendeurdag kan je hier vinden

Ten slotte nog een dikke pluim voor het Afibel Team voor hun tomeloze inzet om alles piekfijn voor te bereiden voor onze gasten. Zij stonden ook paraat om iedereen te verwelkomen en om hun vakkundig uit te wuiven. Na de opendeurdag staken zij de handen uit de mouwen om alles op te ruime. GO AFIBEL TEAM !

Onze volgende editie gaat er anders uit zien. Hoe en wat blijft nog even geheim.
Check zeker deze site om als eerste een tipje van de sluier te lichten.
Tot volgende keer iedereen !
printervriendelijk
Ga naar pagina  1 2 3 4 5 ... 10 11 12